Afscheidscentrum Sela

Bij afscheidscentrum Sela vindt u de rust en ruimte voor een persoonlijk laatste afscheid. Het centrum is eigentijds en smaakvol ingericht met warme kleuren. De opzet is kleinschalig; u wordt ontvangen in een prettige, huiselijke sfeer.

Het afscheidscentrum is gevestigd in de muziekwijk in Barendrecht en kreeg daarom de toepasselijke naam Sela; een rustteken in een muziekstuk. Ook de namen van de twee afscheidskamers, ‘Destra’ en ‘Sinistra’, vinden hun oorsprong in de muziek.

Afscheidskamer
Omdat thuis opbaren niet altijd mogelijk of gewenst is, kunt u kiezen voor een opbaring in het afscheidscentrum. Ook de laatste verzorging kan hier plaatsvinden; er is een professionele koel- en verzorgingsruimte gecreëerd die voldoet aan alle wettelijke voorschriften.

In een afscheidskamer kunnen familie en vrienden zich terugtrekken om in kleine kring met elkaar samen te zijn. Het is prettig om in de privacy van een eigen kamer afscheid te nemen. Voorafgaand aan de uitvaart hebben de nabestaanden hier op werkdagen tijdens kantooruren vrij toegang. Voor bezoek in de avonduren of gedurende het weekend kan een afspraak gemaakt worden. Hiervoor wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Faciliteiten
Een condoleance-avond kan bij afscheidscentrum Sela helaas niet gefaciliteerd worden. In de grote ruimte, geschikt voor een gezelschap tot ongeveer 30 personen, kunnen wij voor u een afscheids-ceremonie organiseren. U kunt dit geheel naar uw eigen wens en op een persoonlijke manier vormgeven.

Voor het afspelen van muziek of het vertonen van een film- of fotopresentatie kunt u gebruikmaken van de aanwezige audio- en video-apparatuur.

Wilt u een bescheiden en informele bijeenkomst?
Nog even rustig met elkaar napraten met een hapje en een drankje? Of heeft u liever een koffietafel, high tea of koud/warm buffet? Alles is mogelijk, leg uw wensen aan ons voor en wij regelen het graag voor u.

Ontmoeten
We organiseren regelmatig thema-avonden en een rouwcafé waar lotgenoten elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. De activiteitenagenda van afscheidscentrum Sela vindt u op de website www.uitvaartyjonker.nl.

Informatie en reserveren
In het gebouw van afscheidscentrum Sela kunt u tevens terecht bij het kantoor en de uitvaartwinkel van Uitvaartverzorging Yvonne Jonker. Hier kunt u alle informatie inwinnen over de faciliteiten en mogelijkheden van het afscheidscentrum. De wensen van de nabestaanden staan bij ons centraal. Wij zorgen er graag voor dat deze gerealiseerd worden; bespreek het met ons.

Ook voor uitvaartondernemingen is het mogelijk om van de faciliteiten van het afscheidscentrum gebruik te maken.

afscheidscentrum sela begrafenis barendrecht
Afscheidscentrum sela entree
Afscheidscentrum sela
afscheidscentrum sela - rouwkamer
afscheidscentrum sela uitvaart barendrecht
afscheidscentrum sela rotterdam barendrecht

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of reserveringen.