0180-699199

Klik hier om uw ervaring te delen

lijn

Bella de Jong – Van Goud
30 juli 1945 — 1 februari 2016

Het op mooie wijze en treffend invullen van onze wensen, jullie meelevende perfectie en vakmanschap geeft ons een gevoel van … … een aanwinst bij een groot verlies.

lijn

Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben vóór en na het overlijden van onze lieve bikkel. Niets was jullie teveel en altijd stonden jullie voor ons klaar. Dit met als resultaat dat wij terug kunnen kijken op een fantastische mooi afscheid.

Ineke en Maan de Reus-Dubbeldam

lijn

Jo In der Maur – Schouten
2 mei 1922 – 6 februari 2014

Heel erg bedankt voor het mooie kerststuk wat wij vandaag hebben ontvangen. De begeleiding die jullie ons geboden hebben bij het overlijden van mijn ma heeft ons goed gedaan. Respectvol en precies zo als wij het wilde.

lijn

Lea Heblij – van Schaijk
13 januari 1953 – 27 november 2014

Bij deze wilde ik namens de familie heblij, Uitvaartverzorging Yvonne Jonker en haar team heel hartelijk dank zeggen voor alles wat mogelijk was na het overlijden van mijn vrouw.
Lea zou niets anders hebben gewild. Zo is een uitvaart en afscheid ineens rustgevend omdat zij zelf dit zo heeft gewild. Daarom team Yvonne ook uit naam van ons allen verdienen jullie de warme hand. Verder blijft er voor ons niets anders over om jullie hierbij te groeten.

lijn

Jetske Belt – de Jong
2 november 1923 – 12 februari 2014

Mijn dank voor de goede zorgen, en vooral het ontzorgen, bij de uitvaart van mijn moeder. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Kort na de uitvaart heb ik een ander sterfgeval in de familie moeten betreuren in een andere stad. Toen werd mij de kwaliteit van de door u geboden diensten duidelijk. Een duidelijk verschil.

Edward Belt

lijn

Arie van Hengel
22 april 1950 – 20 september 2013

Ik wil jullie enorm bedanken voor alle goede zorgen en begeleiding vorig jaar bij de uitvaart van mijn vader Arie van Hengel. Er was niets te veel, niets te gek en er werd geweldig met ons mee gedacht naar de mogelijkheden om hem te herdenken/zijn leven te vieren en het vervoer van mijn moeder naar de locatie.

Omdat we wisten dat het einde naderde had ik al bij jullie informatie opgevraagd en deze was al zo duidelijk en compleet dat wij zeker wisten dat we met jullie voor deze gebeurtenis in zee wilden gaan.

Nogmaals bedankt.

lijn

Dirk Albertus Bol
4 juli 1930 – 25 februari 2013

Beste Alex,
Graag wil ik je, ook namens de rest van de familie, langs deze weg bedanken voor de manier waarop je de uitvaart van mijn vader hebt begeleid en geregeld. Het is een verademing mensen te ontmoeten die zo integer en met zoveel menselijkheid en warmte en toch zeer professioneel hun vak uitoefenen.

Steven Bol

lijn

Wilhelmina Josina Boer – Sint-Nicolaas
27 april 1914 – 6 augustus 2012

Wij, Jaap en Jenny, willen Uitvaartverzorging Yvonne Jonker, en met name, Alex, hartelijk danken:
voor de aandacht na het overlijden van moeder.
de begeleiding vóór de crematie.
de geleverde bloemstukken (met de nazorg hiervoor) van ‘Uitvaartbloemist Rotterdam’.
de verzorging, tijdens de plechtigheid.
Wij kunnen hier, dankzij jullie, met een ‘goed’ gevoel op terug zien.

Dank!

Jaap, Jenny en Sandra Tuk.

lijn

Riet Willemse
29 mei 1936 – 24 april 2012

Hierbij wil ik, ook namens de verdere familie, je heel erg bedanken voor de manier, waarop je de uitvaart van mijn moeder regelde. Het had niet beter kunnen gaan, alles was perfect naar onze wensen geregeld, Met de prachtige fotopresentatie en alle dingen die bij een uitvaart komen kijken. Dank voor je warme en persoonlijke aanpak, in de moeilijke tijd die je door maakt als een dierbare komt te overlijden. Het is prettig dat er mensen zijn, zo als jij, die er voorzorgen dat er ondanks het grote verdriet terug gekeken kan worden op een mooi en waardig afscheid.

Nogmaals onze dank.
Yvonne van veggel / willemse.

lijn

Mevrouw D.P. van Dam-Walraven
16 april 1928 – 16 april 2012

Namens onze moeder, mevrouw D.P. van Dam-Walraven, 16 april 1928 / 16 april 2012 willen we hierbij Yvonne en Bas Jonker bedanken voor al hun goede zorgen en nazorg waarbij zij ons op uiterst respectvolle wijze en met ingetogen genegenheid hebben begeleid en ondersteund in deze moeilijke periode.

Yvonne van Dam
Fred van Dam

lijn

Kok Rook
7 februari 1929 – 31 augustus 2011

Langs deze weg wil ik, mede namens mijn moeder, Yvonne bedanken voor alle goede zorgen na het overlijden van mijn vader, Kok Rook. Ondanks de moeilijke periode hebben wij een goed gevoel overgehouden aan jullie respectvolle manier van werken.

lijn

Leo Stok
25 november 1960 – 1 augustus 2011

Graag willen wij jullie hartelijk danken voor al jullie goede zorgen. Ondanks het enorme verdriet van mijn broer/zwager hebben jullie alles keurig en netjes verzorgd. We zullen jullie ook zeker aanraden bij andere. We zijn blij dat we jullie hebben uitgekozen en niet die andere uit Barendrecht!!

lijn

Gerrit van der Voorden
3 september 1938 – 1 juli 2011

Hallo Yvonne, Bas en Alex,
Ik wil je namens mijn moeder en mijzelf ontzettend bedanken voor het regelen van de uitvaart van mijn vader. Alles klopte gewoon ondanks het verdriet was het een mooi afscheid. Bedankt voor je steun in deze moeilijke periode.

R vd Voorden

lijn

Klaas Marinus van der Spoel
9 september 1932 – 21 december 2010

Hallo Yvonne, Bas en Alex,

Ik wil jullie, ook namens mijn moeder en de rest van de familie, ontzettend bedanken voor het regelen van de uitvaart van mijn vader. Ondanks het verdriet, vonden we het allemaal zo mooi dat we met een zeer goed gevoel kunnen terugkijken op deze moeilijke periode. De steun van Yvon en Bas heeft ons goed gedaan en ook geholpen. Daarnaast hebben we ook heerlijk kunnen lachen. Dus nogmaals bedankt en heel veel succes en gezondheid gewenst.

Astrid van der Spoel.

lijn

Fred Frijlink
3 januari 1947 – 16 oktober 2010

Alex hartelijk bedankt voor de hele mooie uitvaart van mijn vader.Ondanks dat het een trieste gebeurtenis was is er toch iets mooi´s gebeurd tijdens de uitvaart. De fotopresentatie de muziek het hele plaatje klopte gewoon ook jou toespraak over de zon was heel mooi en volledig kloppend.Wij (de familie Frijlink) hebben een goed gevoel aan de uitvaart over gehouden. Kortom hartelijk bedankt voor de goede service en vooral voor de menselijkheid van Uitvaartverzorging Jonker.

lijn

Wim Mientjes
9 maart 1941 – 22 augustus 2010

Ik wil jullie bedanken voor de zeer verzorgde uitvaart van de heer Mientjes. Mijn man heeft een crematie gehad waar de kinderen en ik een heel warm gevoel hebben overgehouden. Mede dankzij jullie. Ook wil ik de 11-ranken bedanken voor de goede verzorging in zijn laatste levensfase.

Met lieve groet Ineke Rapati kinderen en kleinkinderen.

lijn

Johanna van den Broek
26 juni 1931 – 16 juni 2010

Langs deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de goede en integere begeleiding na het overlijden van mijn moeder.

Groet Marinella

lijn

Miep Wierenga – Kielema
Kielema 17 januari – 13 maart 2010

Ik had het me niet mooier kunnen voorstellen…zo verdrietig maar toch met een lach en een traan..mede dankzij jou Yvon! Je bent een kei in je vak en als mens ben je een schat! Dankjewel voor alle goede zorgen en het meedenken en toch ook de humor en die arm je schouder. Wij hebben als familie een heel goed gevoel over het afscheid van mama.

Dikke kus Charlotte Wierenga

lijn

Tannie Kooijman – den Hartigh
19 september – 22 januari 2010

Hallo yvonne en alex.
bedankt voor alle zorg de afgelopen week voor de uitvaart van mijn moeder vandaag. Super super gedaan jullie vriendelijk en gezelligheid maken zoiets al iets makkelijker. Bedankt en grote klasse!!

Groeten Sylvia Kooijman

lijn

Pleun Verschoor (23-01-1928) Rinus de Raat (01-01-1945)

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben binnen de afgelopen twee jaar. Jullie zorg, precisie, respectvolle manier van omgang en vooral jullie warmte krijgen onze grootste complimenten.

Hartelijk bedankt voor het mooie kerststuk dat wij onlangs mochten ontvangen, wij wensen jullie de beste wensen.

Tamara Verschoor & Niels de Raat
(Poortugaal, Schiedam)

lijn

Jaap Soeter
10 augustus 1955 – 12 januari 2007

Hallo hier zijn we weer.Je houd het niet voor mogelijk maar het is waar in een korte tijd schrijf ik weer een stukje in het gastenboek van Uitvaartverzorging Yvonne en Alex en Bas Jonker.

Ten eerste wil ik Alex bedanken voor de steun die hij me heeft gegeven in deze moeilijke tijd. Wat moet je schrijven als je broer plotseling overlijd. Het verdriet is zo groot je kan het niet geloven maar toch is het zo. Toen ik Alex even belde met de vraag om lang te komen zei hij ik kom zo snel mogelijk en dat vond ik fijn. Het was nog niet zo lang geleden dat ik hem met zijn moeder had gezien bij de uitvaart van mijn zwager. Ik was met mijn schoonmoeder erg onder de indruk hoe je iemand kan weg brengen. Mijn schoonmoeder zei dan ook het is perfect geregeld door Uitvaartverzorging Jonker.

Nu ik er zelf mee te maken heb wordt het een stuk makkelijker met het regelen van een Uitvaartverzorging voor mijn broer Jaap Soeter. Ik raad dan ook iedereen aan om deze Uitvaartverzorging te nemen en ik praat nu uit ervaring jammer genoeg .

Ik wil dan ook mijn dank uitspreken aan de mensen die mijn broer zijn wezen ophalen uit Anthonius IJsselmonde. Ze deden dit met veel zorg en precisie heren bedankt

Ook wil ik Alex Jonker bedanken voor al de steun die ik op die tijd nodig had te geven.

Ik wens de familie Jonker dat ze dit werk nog vele jaren mogen blijven doen met de zelfde steun die ik heeft gekregen

Bedankt voor alles Uitvaartverzorging Jonker.

lijn

Leny de Jong – Moret
5 februari 1935 – 10 november 2006

Familie Jonker,

Maandag 5 februari jl hebben wij de urn met daarin het as van mijn moeder geplaatst in het columbarium achter de NH kerk op de begraafplaats te Rhoon. Wij vonden het fijn dat wij dit zelf konden uitvoeren en vervolgens hebben we ook het prachtige monument ervoor geplaatst met mijn moeders favoriete bloem er op zoals zij dat zelf ook zo mooi gevonden zou hebben. En dat alles op haar verjaardag.

Wederom iets afgesloten en zoals mijn vader terecht opmerkte:”nu is mamma weer thuis”.

Hartelijk dank voor het advies/de begleiding die wij van u, vanaf het moment van overlijden tot maandag jl, hebben mogen ontvangen. U heeft dit op een keurige respectvolle manier, waarin wij alle ruimte kregen voor onze eigen inbreng, uitgevoerd.

met vriendelijke groeten
S. de Jong
A. Snijder de Jong
L. de Jong

lijn

Anna Mees – Kempen
15 februari 1923 – 15 oktober 2006

Lieve Yvonne, mede dankzij jou hebben we ma een geweldig afscheid kunnen geven. Een begrafenis is nooit mooi in de zin van “mooi” zoals men de link maakt met dit woord. Begraven van je ouders is onvermijdelijk. Deze begrafenis was mooi gezien in de contexst.

Mede dankzij jou hebben de kleinkinderen en ook wij, de kinderen,tóch iets moois om op terug te kijken. Je ideeën, bescheidenheid en meedenken, óók op financieel gebied, hebben ons heel goed gedaan. Ik weet zeker dat al mijn broers en zussen het hiermee eens zijn.

Wie we ook hebben gesproken, iedereen was onder de indruk van niet alleen het door ons gekozen rouwcentrum maar eveneens van de manier waarop je alles hebt geregeld en begeleid.

Niemand wil dood, maar alle familieleden en belangstellenden zeiden:”Zo moet het met mij ook worden geregeld”.

Het is nog vers, gisteren pas, maar ik wil dit nu kwijt, juist omdat het vers is. Ik kan hier verder nog wel een heel lang verhaal aan vastknopen maar in het kort: dank voor alles.

Drea

lijn

Ian Leonard Fortuin
21 september 2006 – 21 september 2006

Langs deze weg willen wij jullie en dan Alex met name bedanken voor het mooie afscheid.Hoe pijnlijk het ook is onze Ian nooit op te zullen zien groeien, met Alex’s hulp hebben we hem een waardig afscheid kunnen geven.Hopelijk hebben we jullie nog lang niet nodig, maar als het helaas weer moet weten we jullie te vinden.

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen rondom het afscheid van Ian.

lijn

Bert Vonk
28 maart 1928 – 25 augustus 2006

Bij het afscheid van mijn man heeft Yvonne Jonker ons begeleid alsof ze een onderdeel was van de familie. Het regelen ging vanzelf. Beslissingen zijn in deze tijd heel moeilijk te nemen, maar Yvonne gaf ons de tijd en hielp met advies om de juiste keuze te maken. Het was een warm afscheid. De familie en vrienden hebben dit ook zo ervaren. Bedankt voor de fijne hulp.

familie Vonk

lijn

Michel Hoving
10 april 1969 – 23 augustus 2006

Via jullie gastenboek, wil ik een ieder laten weten hoe geweldig Yvon en Alex hun werk doen. Ik werk graag met hun samen, alles is altijd perfect geregeld en staan de nabestaande ook bij, bij alles wat in hun macht ligt.Yvon en Alex mijn grootte complimenten voor jullie.Wij zien elkaar weer in ons werk.

Groetjes Clementine Crematorium Rotterdam

lijn

Henk van Setten
6 juni 1944 – 15 juni 2005

Volgens mij zijn jullie de eerste uitvaartondernemer met een gastenboek op internet. Ik maak er graag gebruik van.In juni van dit jaar was mijn vader ernstig ziek en zou snel sterven. Wat wij beslist niet wilden was dat alles ons bij een begrafenis uit handen zou worden genomen. Met dat in mijn hoofd ging ik op zoek op het internet.De sfeer en inhoud van jullie site sprak ons erg aan! Vooral jullie kennis en persoonlijke benadering.Toen mijn vader is overleden hebben wij jullie gebeld en gevraagd om in ‘gewone’ kleding te komen. Het was misschien een wat ongewoon verzoek maar het kon wel.Op een prettige manier hebben wij met Alex onze wensen doorgenomen en ook de mogelijkheden en onmogelijkheden en natuurlijk het prijskaartje. Alex en Yvon waren steeds eerlijk in hun antwoorden en zeiden gewoon ‘hoe het was’.We zagen elkaar iedere dag even en dat was prettig. Je deelt in zo’n periode iets wat heel erg privé is en gelukkig voelden we oprechte betrokkenheid vanuit Alex en Yvon. Het resultaat is dat we een begrafenis hebben gehad die pa waardig was en waar wij heel tevreden op terug kijken.

Henk

lijn

Cornelia Johanna van Driel – den Edel
18 december 1926 – 28 juni 2002

Het is al meer dan vier jaar geleden dat ik mijn moeder heb verloren maar ik denk nog steeds met een zeer warm hart aan Yvonne terug. Wat een vreselijk gaaf en goed mens is dat.Dit wilde ik na al die tijd toch nog even aan een ieder kwijt. Het was fijn om haar in verdrietge tijden te leren kennen. Veel bewondering heb ik voor haar.

Marie Anne van Driel