Over ons 2018-02-26T13:01:06+00:00
0180-699199

Over ons

Mijn naam is Yvonne Jonker en samen mijn zoon Bas vormen wij al sinds de start in 1998 het team van Uitvaartverzorging Yvonne Jonker. Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is om een uitvaart zorgvuldig voor te bereiden en op een persoonlijke manier vorm te geven.

Juist door onze jarenlange ervaring en de vakkennis die we hebben opgebouwd, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. U krijgt te maken met een vaste begeleider bij wie u met al uw wensen en vragen op praktisch, emotioneel of zakelijk gebied terecht kunt.

Als kleinschalig familiebedrijf zijn we betrokken, snel en flexibel en bieden we onze klanten veel service. Bij het begeleiden, coördineren en organiseren van uitvaarten hechten we vooral veel waarde aan het vertrouwen dat wij krijgen van de nabestaanden. Door goed met hen samen te werken en echt naar hen te luisteren, kunnen wij met elkaar besluiten wat er nodig is om tot een mooi en passend afscheid te komen.

Uitvaart verzorging Yvonne jonker
Uitvaart verzorging Yvonne jonker
Yvonne Jonker

Yvonne Jonker

Ik vind het mooi en dankbaar werk, je komt zo dicht bij mensen in hun diepste zijn waardoor alles wegvalt. Je mag dan in hun hart kijken. Ik kan dit werk doen omdat ik thuis een goede achterban heb en vooral dankzij mijn deskundigheid. Ik begeleid een ieder met een warm hart en met een groot inlevingsvermogen.

Bas jonker

Bas Jonker

Samen met mijn moeder Yvonne Jonker run ik sinds 1998 het bedrijf. Op 17-jarige leeftijd ben ik begonnen met het uitvoeren van alle ondersteunende taken. Inmiddels heb ik veel ervaring en kennis van het vak opgedaan en en heb ik me ontwikkeld tot allround uitvaartleider. Dit werk is echt mijn passie geworden. Ik streef ernaar dat nabestaanden na een verdrietige en ingrijpende gebeurtenis toch een mooie herinnering overhouden. Mijn moeder is de drijvende kracht achter het bedrijf, mijn doel is om dit in de toekomst op dezelfde manier voort te zetten.

Print Friendly, PDF & Email