0180-699199

Over onze persoonlijke uitvaartverzorging in Barendrecht en Oud-Beijerland

Mijn naam is Yvonne Jonker en samen met mijn zoon Bas vormen wij al sinds de start in 1998 het team van Uitvaartverzorging Yvonne Jonker. Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is om een uitvaart, begrafenis en crematie zorgvuldig voor te bereiden. Dat geeft u de gelegenheid om de uitvaart op een persoonlijke manier vorm te geven. Juist onze jarenlange ervaring met uitvaarten is onze bron van advies. Samen met de ervaren uitvaartbegeleider maakt u de juiste keuzes en wordt de uitvaart georganiseerd die past bij het leven van de overledene.

Uitvaartverzorging Yvonne Jonker is een kleinschalige uitvaartondernemer. Het team is betrokken, snel en flexibel en biedt veel service, zodat elke uitvaart soepel verloopt.

Uitvaartverzorging voor de regio Barendrecht, Oud-Beijerland en Rotterdam. Wij verzorgen uitvaarten voor alle religies en culturen en wij respecteren alle mogelijke persoonlijke wensen en rituelen. Wij staan daar ook open voor.

Bij de begeleiding, coƶrdinatie en organisatie van elke uitvaart hechten we vooral veel waarde aan het vertrouwen dat wij krijgen van de nabestaanden. Dat vertrouwen krijgen wij door goed samenwerken en echt luisteren. Onze kennis van uitvaart, begrafenis of crematie helpt de nabestaanden bij het nemen van de juiste beslissingen. Het resultaat is telkens weer een mooi en passend laatste afscheid.

Het team van Yvonne Jonker Uitvaartverzorging werkt vanuit het idee dat elke uitvaart persoonlijk is. Dat de uitvaartbegeleider de nabestaanden helpt en de mogelijkheden van een begrafenis of crematie aan de nabestaanden laat zien. De uitvaartwinkel helpt nabestaanden om de begrafenis of crematie vorm te geven.

Loop eens binnen in de uitvaartwinkel Barendrecht of de uitvaartwinkel Oud-Beijerland. Met of zonder afspraak. U bent welkom.

Uitvaart verzorging Yvonne jonker Rotterdam
Uitvaart verzorging Yvonne jonker Barendrecht
Uitvaart verzorging Yvonne jonker Oud Beijerland
yvonne jonker uitvaart, crematie, begrafenis, barendrecht oud-beijerland en rotterdam

Yvonne Jonker

Ik vind het mooi en dankbaar werk, je komt zo dicht bij mensen in hun diepste zijn waardoor alles wegvalt. Je mag dan in hun hart kijken. Ik kan dit werk doen omdat ik thuis een goede achterban heb en vooral dankzij mijn deskundigheid. Ik begeleid een ieder met een warm hart en met een groot inlevingsvermogen.

bas jonker uitvaart, crematie, begrafenis, barendrecht oud-beijerland en rotterdam

Bas Jonker

Samen met mijn moeder Yvonne Jonker run ik sinds 1998 het bedrijf. Op 17-jarige leeftijd ben ik begonnen met het uitvoeren van alle ondersteunende taken. Inmiddels heb ik veel ervaring en kennis van het vak opgedaan en en heb ik me ontwikkeld tot allround uitvaartleider. Dit werk is echt mijn passie geworden. Ik streef ernaar dat nabestaanden na een verdrietige en ingrijpende gebeurtenis toch een mooie herinnering overhouden. Mijn moeder is de drijvende kracht achter het bedrijf, mijn doel is om dit in de toekomst op dezelfde manier voort te zetten.