Persoonlijke uitvaart 2017-09-29T11:27:32+00:00
0180-699199

Persoonlijke uitvaart

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Meteen na het overlijden en de dagen voor de uitvaart staat u voor belangrijke beslissingen. Vaak staat uw hoofd er niet naar om keuzes te maken in deze emotioneel zware periode. Uitvaartverzorging Yvonne Jonker is er voor u op deze moeilijke momenten. Wij nemen de tijd om te luisteren en zorgen ervoor dat u er niet alleen voor staat.

Naast uitvaartverzorger zijn wij vooral ook begeleider waarbij onze prioriteit ligt op het uitvoeren van de laatste wensen van de overledene. We zorgen ervoor dat op de dag van de uitvaart alles verloopt zoals u dat wilt en we samen vooraf hebben afgesproken.

We inspireren de nabestaanden om een actieve bijdrage te leveren. Zowel voor als tijdens de uitvaart. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van de overledene, het samenstellen van de muziek en een fotopresentatie of het sluiten en dragen van de kist. Door het invullen van een actieve rol krijgt het afscheid meer inhoud en betekenis, dit heeft een positieve invloed op het rouwproces.

Hoewel mensen geneigd zijn kinderen af te schermen voor verdriet, is het belangrijk om hen actief te betrekken bij een overlijden en het proces rondom de uitvaart. Hierdoor zullen zij het afscheid beter kunnen begrijpen en verwerken.

Uitvaart Yvonne Jonker
Uitvaart Yvonne Jonker
Uitvaart Yvonne Jonker
Print Friendly, PDF & Email