0180 699 199 Dag en nacht bereikbaar

Persoonlijke uitvaart

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Meteen na het overlijden en de dagen voor de uitvaart staat u voor belangrijke beslissingen. Vaak staat uw hoofd er niet naar om keuzes over de begrafenis of crematie te maken in deze emotioneel zware periode. Uitvaartverzorging Yvonne Jonker is er voor u op deze moeilijke momenten. Wij nemen de tijd om te luisteren en zorgen ervoor dat u er niet alleen voor staat.

Uitvaartverzorging is voor ons vooral het nemen van de rol als begeleider. Onze prioriteiten liggen bij het uitvoeren van de laatste wensen van de overledene. We zorgen ervoor dat op de dag van de uitvaart alles verloopt zoals u dat wenst en zoals wij vooraf hebben afgesproken.

We inspireren de nabestaanden om een actieve bijdrage te leveren aan de uitvaart. Zowel vóór als tijdens de uitvaart. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van de overledene, het samenstellen van de muziek, samenstellen van een fotopresentatie, zelf sluiten van de kist en dragen van de kist. Door die actieve rol krijgt het afscheid meer inhoud en betekenis, wat een positieve invloed op het rouwproces heeft.

Hoewel mensen geneigd zijn kinderen af te schermen voor verdriet, is het belangrijk om hen actief te betrekken bij een overlijden en bij alles rondom de uitvaart. Hierdoor zullen kinderen het afscheid beter begrijpen en verwerken.

persoonlijke-uitvaart-rotterdam-barendrecht-oud-beijerland
persoonlijke-uitvaartverzorging-rotterdam-barendrecht-oud-beijerland
persoonlijke-begrafenis-rotterdam-barendrecht-oud-beijerland
uitvaart-begrafenis-rotterdam-barendrecht-oud-beijerland