0180 699 199 Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartkosten in Barendrecht, Oud-Beijerland en Rotterdam

De kosten van een uitvaart worden vooral bepaald door vier soorten kosten die verband houden met een uitvaart:

  1. Transport
  2. Gebruik van kerk, aula. De kosten verschillen per crematorium, kerk en aula. Een richtlijn is tussen X en Y euro. Uitvaartverzorging Yvonne Jonker accepteert geen commissie of een andere vorm van vergoeding van de crematoria, kerken en aula’s waar wij de uitvaart organiseren.
  3. Kosten van grafrechten en crematiekosten. De kosten van een crematie wisselen per crematorium. De crematiekosten liggen tussen X en Y. Grafrechten zijn ook per begraafplaats anders en liggen tussen X en Y. Hiervoor accepteert Uitvaartverzorging Yvonne Jonker geen commissie of andere vormen van vergoeding.
  4. Vergoeding voor de uitvaartverzorging. Uitvaartverzorging Yvonne Jonker rekent een vaste vergoeding van X voor de voorbespreking, de organisatie van de uitvaart, de zorg en coördinatie tijdens de uitvaart en de nazorg.
  5. Overige wensen. Voor de extra taken naast de uitvaartverzorging rekent Uitvaartverzorging Yvonne Jonker een vergoeding die in de begroting wordt gespecificeerd. Van zaken die wij coördineren bij anderen ontvangen wij geen vergoeding of commissie.

De kosten van werkzaamheden en benodigdheden voor uitvaartverzorging zijn goed in te schatten. Echter, u kunt een uitvaart zo laten organiseren als u wenst. De kosten van de uitvaart zijn dan afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de keuzes die u maakt. De kosten van de uitvaartkist, de bloemen, rouwauto´s en advertenties zijn erg verschillend. Daarnaast kan het zijn dat u bepaalde zaken liever zelf wilt regelen, bijvoorbeeld vervoer met eigen auto’s of het ontwerpen en versturen van de rouwkaarten.

Wij denken hierover graag met u mee, want ook met een klein budget is een persoonlijk afscheid mogelijk.Tijdens de bespreking informeren wij u duidelijk over de verschillende mogelijkheden en de daarmee samenhangende kosten.

Bent u verzekerd voor de uitvaartkosten? Ook dan kan Uitvaartverzorging Yvonne Jonker voor u de begrafenis of crematie verzorgen. Ongeacht waar of hoe u verzekerd bent. Afhankelijk van het type uitvaartverzekering wordt door de maatschappij een vrij te besteden bedrag uitgekeerd. Of een uitkering in natura. Die twee vormen van vergoeding voor de uitvaart zijn in de meeste gevallen voldoende voor een goed geregelde en persoonlijke uitvaart. Ook hierover informeren wij u graag.

uitvaartkosten-crematie-rotterdam-barendrecht-oud-beijerland
uitvaartkosten-crematie-rotterdam-barendrecht-oud-beijerland