Uitvaartkosten in Barendrecht, de gehele Hoeksche Waard en Rotterdam

Na de uitvaart komt de nota, helaas zijn er ook kosten verbonden aan afscheid nemen. Hoe hoog die kosten zijn, hangt af van de keuzes die u maakt en bepaalt u dus voor een groot deel zelf. Naast het regelen en verzorgen van de uitvaart, komen er ook nog kosten bij voor een kist, rouwbrieven, overbrengen, plaats van opbaren, bloemen, advertenties, rouw- en volgauto’s, plaats van de plechtigheid, condoleren, consumpties, liturgieën, dankbetuigingen, ziekenhuis, laatste verzorging, het crematorium of begraafplaats, gedenksteen of urn.

Uw persoonlijke wensen hebben invloed op de totale som van de kosten. Als u kiest voor begraven, heeft zelfs de keuze uit de verschillende soorten graven, maar ook de voorkeur voor een bepaalde begraafplaats, invloed op de kosten. De voorwaarden en kosten van begraafplaatsen verschillen per gemeente, de bedragen lopen erg uiteen.

Het gemiddelde
Veel Nederlanders kiezen toch voor eenzelfde soort uitvaart, met vergelijkbare diensten en producten. De gemiddelde prijs van een uitvaart bedraagt in 2020 ongeveer € 5.500,-. De kosten voor een eigen graf en een grafmonument zijn bij een dergelijk bedrag meestal niet inbegrepen!

begrafenis kosten, crematie kosten, kosten van een uitvaart, uitvaart kosten, uitvaartkosten, uitvaart regelen, uitvaartverzorging, wat kost een begrafenis, wat kost een crematie, wat kost een uitvaart
uitvaartkosten begrafenis rotterdam barendrecht oud-beijerland