Uitvaartverzorging voor kinderen

Afscheid nemen
Het is altijd pijnlijk om een dierbare te verliezen, maar het overlijden van een kind is wellicht het zwaarste verlies. Soms is het afscheid verwacht na een periode van verdriet, veel zorgen en angst. Maar soms komt het afscheid volkomen onverwacht, en is er nooit eerder nagedacht over het regelen van de uitvaart van het kind. De vraag waar u onherroepelijk mee geconfronteerd wordt: Wat nu?
Met deze vraag kunnen wij u helpen. Afscheid nemen doet iedereen op zijn of haar eigen manier, maar wat is er allemaal mogelijk bij een uitvaart voor een kind? Hoe creëer je een mooie en persoonlijke sfeer op een kinderuitvaart waarin het overleden kind wordt (h)erkend? Er is alle ruimte om op een mooie en passende manier afscheid te nemen.

De uitvaart
De dagen na een overlijden zijn heel onwerkelijk. Sommige mensen leven in een roes. Anderen nemen juist alles extra scherp waar, dat is voor iedereen anders. Maar voor iedereen geldt: er komt ongelooflijk veel op u af. Natuurlijk krijgen uw emoties alle tijd en aandacht. Net als de praktische en zakelijke onderwerpen. Daarover moet u in korte tijd veel belangrijke beslissingen nemen. Over de rouwkaart, thuis opbaren of in een rouwcentrum. De locatie, inhoud van de uitvaart en nog zoveel meer. U hoeft hierin niet alleen te staan; wij zijn er voor u.

Uitvaartverzorging Yvonne Jonker helpt u stap voor stap door dit proces. Wij helpen u om op uw eigen manier inhoud te geven aan een mooi afscheid. Wij ondersteunen u waar mogelijk zodat u, uw gezin, familie en alle andere betrokkenen, zonder extra zorgen goed afscheid kunnen nemen.

Neem gerust telefonisch via 0180 – 699 199 contact met ons op. Liever uw vraag online stellen? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina.

kinderen