Uitvaartwinkel Barendrecht

Loop eens binnen in de uitvaartwinkel Barendrecht. Met of zonder afspraak.

Met een vers kopje koffie kunt u advies verwachten over de organisatie van een uitvaart, begrafenis of crematie. Maar u kunt ook heel specifieke vragen stellen, zoals vragen over de kosten van een uitvaart, de mogelijkheden van de verschillende crematoria en begraafplaatsen in de buurt van Barendrecht, Oud-Beijerland en Rotterdam. Vragen over de organisatie van een passende herdenkingsdienst, opbaren, asbezorging, uitvaartfotografie en muziekkeuze.

De Uitvaartwinkel in Barendrecht is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur.
U bent van harte welkom om eens vrijblijvend binnen te lopen.

De uitvaartwinkel Barendrecht is gevestigd aan het Muziekplein 30 – 32 in Barendrecht.

De uitvaartwinkel is een informele plaats op een toegankelijke locatie voor geïnteresseerden en nabestaanden om alles wat een uitvaart betreft te bespreken. In de winkel wordt een selectie uitvaartproducten voor begrafenis en crematie getoond:
Uitvaartkisten
Gedenkstenen
Urnen
Rouwdrukwerk
• Graflantaarntjes
• As-sierraden

Begraafplaatsen in de buurt van Barendrecht, Oud-Beijerland en Rotterdam

In de buurt van Barendrecht en Oud-Beijerland zijn 22 begraafplaatsen. Elke begraafplaats heeft andere mogelijkheden. Met de juiste informatie over de begraafplaatsen wordt de uitvaart beter voorbereid.

Crematoria in de regio Barendrecht, Rotterdam

In de buurt van Barendrecht en Oud-Beijerland zijn zes crematoria. De mogelijkheden verschillen per crematorium. Met name de begeleiding van de overledene naar de crematieoven verschilt per crematorium. Met de juiste informatie over de crematoria wordt de uitvaart beter voorbereid.

Uitvaartwinkel Barendrecht
Uitvaartwinkel Barendrecht