Verzekeringen

Bent u verzekerd voor de uitvaartkosten? Ook dan kan Uitvaartverzorging Yvonne Jonker voor u de begrafenis of crematie verzorgen. Ongeacht waar of hoe u verzekerd bent; u kunt altijd bij ons terecht.

In grote lijnen zijn er vier mogelijkheden om geld voor uw uitvaart te reserveren, namelijk:

  • spaarrekening in eigen beheer
  • kapitaalverzekering
  • naturaverzekering
  • depositorekening

Kapitaalverzekering
De verzekeraar keert bij overlijden geld uit waarmee de uitvaart bekostigd kan worden. De nabestaanden ontvangen het geld en kunnen zelf beslissen welk bedrag ze per kostenpost willen besteden. Men kan bijvoorbeeld een duurdere kist kiezen en deze zelf dragen, of geen volgauto’s inzetten. Let bij het afsluiten van een kapitaalverzekering er wel op dat de verzekering waardevast is, of dat u zelf de waarde van de polis afstemt op de uitvaartkosten die u wilt verzekeren. Sommige verzekeraars bieden ook nog een aparte verzekering aan waarmee het grafmonument en eventueel onderhoud kan worden gefinancierd.

Naturaverzekering
Bij de naturaverzekering keert de verzekering geen geld uit. De verzekeraar levert diensten die veelal bij de goedkoopste aanbieder worden ingekocht. Naast het verzekerde (standaard) basispakket, dat vaak niet voldoende biedt, komen er meestal extra kosten bij waardoor het totale kostenplaatje achteraf nogal eens tegenvalt. De verzekeraar heeft namelijk wel onderhandeld over de prijs van het basispakket, maar niet over alle diensten die buiten het pakket geleverd worden. Bij veel natura verzekeraars zijn de extra’s dan ook extra duur. Met de meeste naturaverzekeraars hebben wij geen afspraken, toch kunnen wij wel de uitvaart voor u verzorgen. De waarde van de vergoeding zijn dan niet de diensten, maar het bedrag dat op de polis is vermeld en u terug kunt vinden op de website van de verzekeraar.

Depositofonds
Een storting in een depositofonds is ook een mogelijkheid om u te verzekeren tegen de kosten van een uitvaart. Evenals bij een kapitaalverzekering wordt bij overlijden een som geld uitgekeerd. Uitvaartverzorging Yvonne Jonker heeft een eigen depositofonds, waar u uw wensen vooraf uitgebreid kunt bespreken en daaraan gekoppeld een inschrijving in het depositofonds doen.

Neem gerust telefonisch via 0180 – 699 199 contact met ons op. Liever uw vraag online stellen? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina.

begrafenis, begrafenis barendrecht, begrafenis kosten, begrafenis ondernemer, begrafenis oudbeijerland, begrafenis oud-beijerland, begrafenis rotterdam, begrafenisondernemer, crematie, crematie barendrecht, crematie kosten, crematie oudbeijerland, crematie oud-beijerland, crematie rotterdam, kosten van en uitvaart, uitvaart, uitvaart barendrecht, uitvaart hoeksewaard, uitvaart kosten, uitvaart ondernemer, uitvaart oudbeijerland, uitvaart oud-beijerland, uitvaart regelen, uitvaart rotterdam, uitvaartcentrum, uitvaartkosten, uitvaartverzorging, wat kost een begrafenis, wat kost een crematie, wat kost een uitvaart, crematorium, afscheidscentrum, afscheidscentrum sela