Voorbespreking van de uitvaart

Wanneer een overlijden verwacht wordt, van uzelf of van een dierbare, is er in veel gevallen behoefte aan een voorbespreking. U kunt uw eisen en wensen met ons delen. Wij geven advies over de mogelijkheden om uw wensen te realiseren. De voorbespreking kan gebruikt worden om de wensen omtrent de uitvaart vast te leggen.

Deze gesprekken over de uitvaart zijn heel verhelderend. Het laatste afscheid is bespreekbaar gemaakt en u bent ervan verzekerd dat uw uitvaart wordt uitgevoerd zoals u dat wenst. U ontvangt vooraf een helder overzicht van de kosten. Dat geeft rust, voor u en voor uw nabestaanden.

Wij verzorgen uitvaarten in de regio Barendrecht, de gehele Hoeksche Waard en Rotterdam. Voor alle religies en culturen; wij respecteren De wensen voor uw uitvaart kunt u ook vastleggen in een Wilsverklaring + aanvraag form. De wilsverklaring is een handig boekje dat wij u kosteloos toezenden. U kunt daarin de details van de uitvaart, crematie of begrafenis vastleggen, zodat de nabestaanden op de hoogte worden gebracht van de laatste wensen.

In het handige en gedetailleerde boek ‘Zorgen erna’ vindt u alles over de zakelijke afwikkeling na het overlijden. U kunt het boek online bestellen voor € 7,50

voorbespreking
Voorbespreking
Voorbespreking