0180 699 199 Dag en nacht bereikbaar

Voorbespreking van de uitvaart

Wanneer een overlijden verwacht wordt, van uzelf of van een dierbare, dan is er in veel gevallen behoefte aan een voorbespreking. U kunt uw eisen en wensen delen. Wij geven advies over de mogelijkheden om uw wensen te realiseren. De voorbespreking kan gebruikt worden om de laatste wensen ten aanzien van de uitvaart worden vastgelegd.

Deze gesprekken over de uitvaart zijn heel verhelderend. Het laatste afscheid is bespreekbaar gemaakt en u bent ervan verzekerd dat uw uitvaart door ons wordt uitgevoerd zoals u dat wenst. U ontvangt vooraf een helder overzicht van de kosten van de uitvaartverzorging en de begrafenis of crematie. Dat geeft rust, voor u en voor de nabestaanden.

Uitvaartverzorging voor de regio Barendrecht, Oud-Beijerland en Rotterdam. Wij verzorgen uitvaarten voor alle religies en culturen en wij respecteren alle mogelijke persoonlijke wensen en rituelen. Wij staan daar ook open voor.

U kunt uw wensen ten aanzien van de uitvaart ook vastleggen in een Wilsverklaring + aanvraag form. De wilsverklaring is een handig formulier dat wij u kosteloos toezenden en waarin u de details van de uitvaart, crematie of begrafenis vastlegt, zodat de nabestaanden ondubbelzinnig op de hoogte worden gebracht van de laatste wensen.

In het handige en gedetailleerde boek ‘Zorgen erna’ vindt u alles over de zakelijke afwikkeling na het overlijden. U kunt het boek online bestellen voor € 7,50